Klargøring af biler

Hos Assens Bil Center forhandler vi kun håndplukkede, nyere, brugte kvalitetsbiler – og vi går aldrig på kompromis. Vores mål er at aflevere alle vores biler i en stand, som lever op til vores egen passion for kvalitet og perfektion. Derfor bruger vi meget tid på at klargøre alle vores biler ud fra vores egne særlige, høje standarder. For at sikre vores høje kvalitet foregår vores klargøring altid under eget tag med egne ansatte.

Det indebærer klargøring hos Assens Bil Center

Når vi klargør vores biler hos Assens Bil Center, sparer vi ikke på noget. Vi er perfektionister med stor passion for biler, og kun det bedste er godt nok til os. Vores omfattende klargøring indebærer en komplet gennemgang af bilens kosmetiske stand både indvendigt og udvendigt samt ajourførelse af service og syn for at sikre, at intet er overladt til tilfældighederne.

Skal det næstkommende serviceeftersyn eller syn udføres inden for 3 måneder, afleverer vi altid bilen nysynet og nyserviceret.  

Udvendigt udfører vi blandt andet en detaljeret lakgennemgang. Er der felter på bilen, som skal males, sender vi bilen til professionel autolakerer. Herefter klargør vi alt lige fra bilens fælge og motorrummet til reservehjulsbrønden i bagagerummet. Vi renser også kabinens måtter, sæder og bundbeklædning. Først når bilen er helt klargjort, bliver den fotograferet og udbudt til salg.

Altid brugte biler i topkvalitet

Når du køber en nyere, brugt bil hos Assens Bil Center, gennemgår vi altid bilen grundigt fra a til z ud fra vores eget kontrolskema. Herefter bliver den endeligt klargjort, før du får nøglen i hånden. Vores klargøring er altid inkluderet i prisen, når du køber din nye, brugte bil hos os. På den måde sikrer vi, at alle vores biler lever op til vores tårnhøje kvalitetskrav. 

Har du spørgsmål?

– skriv til os herunder

Beregn byttepris

Book prøvetur